torstai 14. maaliskuuta 2019

Matka: Kajaani - fuerteventura

Meijän matka starttasi Kajaanin lentokentältä ja sieltä tosiaan lennettiin potkurikoneella Helsinkiin.



Perille päästyä lähdettiin tallustelemaan kohti lentokenttähotellia. Hotellille saavuttua meillä ilmeni ongelmia respalla, mutta onneksi niistä selvittiin. 


Kunnon yöunien ja täyttävän hotelli aamupalan jälkeen suuntasimme takaisin Helsingin lentokentälle, josta sitten matka jatkui kohti Fuerteventuraa. Helsinki - Fuerteventura lento meni hyvin ja ongelmitta ja se kesti n. 6h. Lento oli hieman pitkästyttävä ja olo oli hieman levoton.


Fuerteventuraan saavuttua heti jo lentokentällä ilmeni pieniä ongelmia. Ensiksi, emme meinanneet löytää tietä ulos ulueelta mistä saimme ruumatavarat, koska ovi josta pääsimme kuiteskin loppujen lopuksi ulos oli naamioitu vähän niin kuin seinäksi josta ei erottanut, että se oli liukuovi. Tämän jälkeen sitten etsimme meijän valmiiksi varattua taksi paikkaa varmaan 30-45 minuuttia. Me kierrettiin koko lentokenttä sisältä ja ulkoo ympäri kunnes sitten vihdoin löydettiin nurkkaus missä luki sitten pienellä sen meijän taksi paikan nimi. Siitä sitten saatiin se meille varattu taksi ja siitä sitten lähettiinkin taksilla kohti majotuspaikkaa. Taksi matka oli yllättävän lyhyt, mutta sujui kuitenkin ongelmitta ja meijän taksi kuski oli tosi mukava ja siitä tuli hyvä fiilis molemmille. 

Saavuimme meijän majotuspaikkaan ja yksi kämppäkavereistamme tuli avaamaan meille oven ja esitteli meille asuntoa. Ensivaikutelma asunnosta ei ollut niin hyvä kun olimme odottaneet, mutta kyllä se siitä sitten paremmaksi muuttui kun pääsimme kotiutumaan ja hieman muokkaamaan meijän huoneen järjestystä.


Ja tosiaan meijän lentoyhtiönä toimi Finnair Kajaanista Fuerteventuraan asti!

Bloggaajat: Veera Immonen ja Veera Heiskanen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti